ORIZONT RECRUITING

DESPRE NOI

Despre noi

 
recruiting-about.jpg
ORIZONT RECRUITING este o agenție de orientare, recrutare, selecție și sprijin pentru reorientare profesională în cadrul UE, respectiv în România, unde este prezentă cu propriile birouri și propriul personal.

Acreditată pentru a furniza servicii în domeniul muncii, ORIZONT RECRUITING acționează ca partener operațional pentru firmele care au nevoie să delege procesul de recrutare și etapa de selecție unei echipe de experți și profesioniști, al cărei obiectiv este planificarea sistematică a recrutării de persoane calificate care să răspundă nevoilor organizaționale specifice ale fiecărei firme.

NE CONCENTRĂM PE ESENȚIAL

nu este doar un slogan, ci o abordare sistematică a procesului de selecție și recrutare a Resurselor Umane.

Iar ORIZONT RECRUITING o face cu pasiune și seriozitate, îmbinând cerințele firmelor cu cele ale profesioniștilor prin acces la o bază de date cu informații despre piața muncii, actualizată în permanență și o listă de candidați cu profile eterogene, chiar și de nivel înalt.

Provocarea noastră

Gestionarea resurselor umane prin externalizare s-a impus în acești ani ca o activitate importantă în procesele organizaționale, devenind o variabilă cheie pentru a atinge diverse niveluri de competitivitate. O provocare continuă care se impune întreprinzătorilor este înțelegerea și adaptarea la dinamica evolutivă complexă a unei piețe tot mai globalizate și în continuă schimbare.

"Provocările sunt motorul principal pentru orice firmă care dorește să se afirme"

În societatea modernă, provocările sunt principalul motor pentru orice firmă care dorește să se afirme pe piață cu propria identitate și propriul spațiu întrucât:
  • Constituie o provocare consolidarea propriei poziții, reînnoirea serviciilor pentru a le adapta la nevoile tuturor părților interesate
  • Constituie o provocare satisfacerea propriilor clienți prin prisma unei îmbunătățiri continue
  • Constituie o provocare optimizarea costurilor legate de calitatea serviciilor, astfel încât serviciile să nu fie doar furnizate la costul cel mai competitiv, ci să fie și suficient de remuneratorii pentru firmă.

IAR NOI, CEI DE LA ORIZONT RECRUITING, IUBIM PROVOCĂRILE!

Este o trăsătură distinctivă a noastra, la fel ca respectul și atenția pentru client și pentru capitalul uman, valoare esențială a succesului pentru orice firmă.

Provocările ne ajută să ne concentrăm pe obiectivele de atins, un fel de PUNCT DE INTERES asupra căruia ne concentrăm toată energia și atenția.

De ce ORIZONT RECRUITING?

 
Avantajul apelării la ORIZONT RECRUITING constă în obținerea unei liste de candidați pentru care s-a făcut deja o primă selecție pe bază de potrivire a profilurilor cu caracteristicile necesare. În acest mod, clientul optimizează procesul de recrutare care este delegat unor experți și evită dispersia, ajungând să includă persoane calificate în rândul propriilor angajați în mod rapid și proporțional cu propriile competențe.

ORIZONT RECRUITING nu se subrogă clientului în ceea ce privește aspectul decizional și nu intervine în conținut, ci aduce dinamism, flexibilitate, reducere a costurilor și a timpilor, îmbunătățește serviciile și imaginea unei firme ale cărei resurse umane reprezintă adevăratul avantaj competitiv.

Alegerea personalului este la fel de importantă ca și organizarea acestuia.
ORIZONT RECRUITING, cu experiența și profesionalismul său, este mereu alături de firme în căutarea profilului adecvat posturilor disponibile, în recrutarea, motivarea, implicarea și valorificarea resurselor umane.

A vă baza pe ORIZONT RECRUITING poate fi esențial pentru:
  • A vă concentra asupra activității dvs. principale și asupra tuturor activităților care pot genera profit în mod direct, eliberând resurse și energie investite în alte activități;
  • A beneficia de un serviciu cu standarde ridicate de calitate (întrucât este furnizat de specialiști) și la costuri competitive, reducând expunerea financiară a costurilor de exploatare.
  • A angaja personal calificat și selectat de experți în resurse umane, în mod rapid și flexibil.

Viziune, Misiune, Valori

 

VIZIUNE

Construirea unei noi viziuni asupra muncii potrivit căreia „capitalul uman” este considerat o resursă reală de valorificat, potențial decisivă pentru supraviețuirea și dezvoltarea firmelor. Un patrimoniu de competențe și experiență în care să se investească la fel ca în orice strategie organizațională.

VIZIUNE

MISIUNE

Misiunea ORIZONT RECRUITING este de a "selecta" calitatea performanțelor, concentrându-se pe nevoile implicite și explicite ale clientului, traducând acestea din urmă în cerințe de căutat la candidații cei mai potriviți.

VALORI

Valorile noastre reprezintă esența noastră. Sunt ceea ce ne face să fim unici și diferiți de alți concurenți. Sunt elementul esențial care ne ghidează acțiunile în îndeplinirea obiectivelor prestabilite.

VALORI

Următoarele două trăsături distincte reflectă valorile ORIZONT RECRUITING:
  • atenția acordată clientului, respectul pentru muncă, demnitatea și siguranța personală, eficiență, sensibilitate față de piață și tendințe;
  • capacitatea de a se concentra pe "esențial", pe ceea ce distinge un individ de altul, o aptitudine de o calificare profesională, o așteptare de o cerință fundamentală.

Orizont Recruiting SRL

logo-RECRUITING

Str. Episcop Nicolae Ivan, nr. 5-7, ap.1, Cluj-Napoca, Cluj
Mobil: +40 749.088.803
Tel. / Fax: +40 364.133.526
E-mail: info@orizontrecruiting-ro.com
www.orizontrecruiting-ro.com

Social Media

Drobeta Turnu Severin

Str. Traian,nr. 69, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți
Mobil: +40 751.056.607
E-mail: drobetaturnuseverin@orizontrecruiting-ro.com
www.orizontrecruiting-ro.com