ORIZONT JOBS

SECTOARE

Sectoare
de activitate

ORIZONT JOBS înțelege piața forței de muncă în articulațiile sale sectoriale și exigența companiilor de a găsi, rapid, cele mai variate tipuri de profiluri profesionale.
Construcţii

Construcţii

Industrial

Industrial

Turistic - Hotelier

Turistic - Hotelier

Logistică & Transport

Logistică & Transport

Agricultură

Agricultură

Servicii personale

Servicii personale

Relocare & Call Center

Relocare & Call Center

Construcţii

ORIZONT JOBS înțelege piața forței de muncă în articulațiile sale sectoriale și exigența companiilor de a găsi, rapid, cele mai variate tipuri de profiluri profesionale. Alegerea ORIZONT JOBS de a respecta pe deplin regulile industriei de construcții îl fac partenerul unui sistem, nu doar furnizorul de mână de lucru.

Parteneriatul nostru este un punct forte pentru companii, garantează și protejează din orice unghi, permite economii de timp și costuri de operare mai mici.
Modul nostru de lucru: profilurile noastre profesionale:

 • Dulgher;
 • Fierar betonist;
 • Zugrav;
 • Operator utilaje de terasament;
 • Macaragiu;
 • Șef de echipă;
 • Muncitor;
 • Asistent de șantier;
 • Operator montare și întreținere macara;
 • Montator de schele;
 • Miner;
 • Asfaltator;
 • Șef de șantier;
 • Manager de proiect;
 • Expert birou de curse;
 • Contabil de șantier;
 • Topograf de șantier;
 • Inginer calitate și siguranță;
 • Montator pardoseli;

Industrial

Orizont Jobs este Lider în selectarea si recrutarea, precum și în darea în folosință a resurselor umane calificate pentru sectoarele productive disparate ale economiei. În special în sectorul industrial poate recruta profesioniști mai mult sau mai puțin specializați, variind de la simplul muncitor la proiectant sau inginer. Precum și: inspectori, tehnicieni sondaj, sudori, muncitori metalici, muncitori desemnați la asamblarea pieselor mecanice și / sau implicați în linia de asamblare.
jobs-sectors-industrial.jpg

Turistic - Hotelier

Asigurăm flexibilitate contractuală pentru a face față cererilor mari de forță de muncă legate de "sezonul de vârf", disponibilitate mare și calificări specifice. Persoanele care dețin un titlu profesional în acest sector, o diplomă în domeniul hotelier sau cu experiență anterioară sunt cele pe care Orizont Jobs le selectează cu mare grijă, oferind avantajul competitiv de personal calificat la un cost "all inclusive" care, deși include remunerațiile salariale minime prevăzute de lege în țara gazdă, este oricum mai mic decât cel al forței de muncă disponibile pe piața actuală din Italia și/sau europeană, asigurând o rotație constantă a personalului. Apelând la ORIZONT JOBS pentru selecția și furnizarea de lucrători specializați pe perioadă determinată este o alegere strategic valabilă și eficientă pentru a permite operatorilor din sector să se concentreze mai mult pe activitatea principală a societății, delegând agenției aspectele birocratice, cele legate de contribuții și asigurări sociale, de formare.

Ocupațiile cele mai solicitate

jobs-sectors-barman.jpg

Barman

Calitățile fundamentale pe care ORIZONT JOBS le asigură în căutarea, selectarea și punerea la dispoziție a unui barman sunt: politețe, aptitudini pentru relații publice, de la primirea clienților până la plecarea acestora, atenție la cerințele celor care vin la bar, rapiditate, precizie în servire și competență merceologică. Sunt importante și imaginația și creativitatea în prepararea de cocktail-uri, aperitive, sandwich-uri și gustări. De asemenea, se asigură o bună cunoaștere a limbilor engleză, franceză, italiană și/sau personal multilingv la cerere, în funcție de cerințe specifice.

Ospătar / Cameristă

Personalul selectat de ORIZONT JOBS poate fi folosit în restaurant pentru a servi clienții sau în sală ca subaltern al Șefului de sală. Ospătarii cunosc limbile engleză, germană, franceză, spaniolă. Cameristele și personalul de curățenie sunt lucrători de întreținere a hotelului, camerelor și curățeniei. Pentru această profesie, se asigură precizie, rapiditate, amabilitate, discreție și cordialitate în relațiile cu clienții.
jobs-sectors-ospatar.jpg
jobs-sectors-bucatar.jpg

Bucătar Chef și ajutor de bucătar

Bucătarul este cel care gătește în restaurant, dar se ocupă și de organizarea și întocmirea meniurilor. Acesta trebuie să fie capabil să aplice tehnicile de bază pentru realizarea felurilor de mâncare și a decorațiunilor urmând regulile dietetice, fundamentale pentru restaurant, să cunoască rețetele locale și pe cele principale la nivel regional, național și internațional, în funcție de experiența de muncă. Pe lângă pregătirea tehnică și calificările aferente, este necesară pasiune, creativitate, imaginație și metode. Munca are un ritm foarte intens și obositor, dar este cu siguranță cea mai bine plătită și căutată în domeniu. Șeful de sală întâmpină oaspeții, îi sfătuiește și le ia comenzile. Sarcina sa este de a asigura bunul mers al servirii la mese și coordonarea echipei de ospătari. În bucătărie mai este nevoie de chef, ajutor de bucătar, spălător de vase și ajutor de bucătărie, ultimii doi chiar și fără experiență, pentru a oferi ajutor bucătarului și pentru eficientizarea echipei.

ORIZONT JOBS selectează personalul menționat mai sus pe baza unor criterii foarte stricte, deoarece de acestea depind profesionalismul și fiabilitatea personalului angajat, precum și prestigiul societății care îl solicită.

Recepționer și portar

Recepționerul întâmpină clienții, realizează munca administrativă și coordonează diferitele servicii. De asemenea, trebuie să țină la zi planificarea rezervărilor de camere și să informeze clienții cu privire la diferitele servicii oferite de hotel. Desigur, pentru această ocupație este obligatorie cunoașterea de limbi străine, politețe, discreție și disponibilitate față de clienți. Se lucrează în mai multe schimburi și, cu siguranță, cel mai căutat este portarul de noapte. Această funcție are o remunerație specifică în funcție de schimburi și de orele de muncă; din acest motiv, flexibilitatea contractuală, obligațiile administrative, birocratice, de contribuții și asigurări sociale, de formare delegate agenției, managementul resurselor umane și căutarea persoanelor cele mai potrivite fac ca soluția propusă de ORIZONT JOBS să fie și mai avantajoasă în toate privințele.
jobs-sectors-receptie.jpg

Altele

Personal economat, spălătorese și guvernante de etaj.

Servicii de logistică
și transport rutier

Din experiența îndelungată de management a ORIZONT JOBS , acumulată în domeniul transporturilor, ia naștere o structură profesională lider în crearea de soluții care să optimizeze managementul resurselor umane și să ofere sprijin societăților portuare și intermodale, furnizorilor de logistică, întreprinderilor industriale cu propria logistică internă, consorțiilor și cooperativelor.

Avantajul competitiv al societății noastre în acest sector dificil este în esență cel de a fi fost la rândul nostru întreprinzători în domeniul logisticii și transportului rutier la scară largă și de a fi trăit în mod direct problemele inerente sectorului transporturilor, mai exact, printre altele, gestionarea dificilă a personalului, rotația șoferilor în perioadele de vârf de vacanță sau concedii medicale, mai degrabă decât aspectele contractuale și de reglementare obligatorii.

Dacă societatea dvs. se ocupă de transporturi și logistică și are nevoie de un șofer pentru transporturi naționale sau internaționale de mărfuri diverse, excepționale, cisterne pentru lichide sau vrac cu valve rotative, autocamioane basculante, containere, mărfuri Imo cu transport ADR, camioane frigorifice, chiar și cu utilizarea a doi șoferi, ORIZONT JOBS este răspunsul flexibil adaptat pentru dvs.

Precum și:
 • Un șofer "dedicat" pentru deplasările sau însoțirea clienților dvs. ori a managerilor societății, la dispoziție 24 de ore din 24;
 • Un șofer de furgoane și autobuze, un responsabil de magazie, un operator sau un responsabil servicii de logistică în general
jobs-sectors-tranport.jpg
Candidații pe care îi selectăm și îi punem la dispoziția dvs. sunt:
 • Foarte motivați, vorbitori de mai multe limbi și care cunosc elementele de bază privind transportul terestru și intermodal (avize de însoțire a mărfii, CMR, Incoterms, documentație de bază pentru transportul intermodal/maritim);
 • Au o bună capacitate de comunicare, atitudine orientată spre rezolvarea problemelor

Agricultură

Caracterul sezonier al locurilor de muncă în sectorul agricol, face dificilă și costisitoare angajarea de personal calificat pentru perioade medii - lungi.
jobs-sectors-agricultura.jpg

De ce ați utiliza serviciul de punere la dispoziție de forță de muncă temporară al Orizont Jobs în sectorul agricol?


Punctul fundamental pentru care sa vă orientați către ORIZONT JOBS este simplificarea obligațiilor pe care o companie trebuie sa le îndeplinească, deoarece, cum am menționat înainte, Orizont Jobs se înlocuiește cu angajatorul atât din punct de vedere al aspectului contribuțiilor și asigurărilor sociale, cât și a celor legate de compensațiile pentru accidentele de muncă a căror acoperire asiguratorie este suportată în întregime de ORIZONT JOBS cu o companie de asigurări de top, de la diurna simplă pentru spitalizare, pană la accident mortal sau nu, iar în acest din urmă caz, cu invaliditate parțială, permanentă sau temporară, cu o limită maximă prevazută de polița stipulată.

Profilurile noastre:
 • agricultori,
 • grădinari,
 • culegători de fructe și legume,
 • viticultori,
 • crescători de animale.

Servicii personale

ORIZONT JOBS selectează, instruiește și angajează personal casnic precum babysitter, îngrijitoare, menajere, guvernante, lenjerese, călcătorese, bucătari, majordomi, grădinari, șoferi, într-un mod serios și profesionist.

Dacă sunteți în căutarea unei menajere fixe, a unei menajere cu ziua sau a unei babysitter part-time, a unei îngrijitoare pe timp de noapte, a unei menajere la cerere, vi se va propune numai personal cu referințe și numai conform cu necesitățile dvs. Angajarea unei menajere sau a unei îngrijitoare este o practică tot mai folosită în ultima vreme deoarece, datorită angajamentelor de la locul de muncă, oamenii nu prea mai au timp să aibă grijă de părinții în vârstă sau cu probleme motorii și nici să îngrijească casa în mod corespunzător.
jobs-sectors-ingrijire-pers.jpg

De ce ORIZONT JOBS se diferențiază în acest sector de alți operatori mai vechi?


Răspunsul este foarte simplu: ORIZONT JOBS nu este o agenție temporară, ci o agenție de selecție, recrutare și furnizare de forță de muncă; un interlocutor unic care se substituie, chiar și pentru perioade scurte, total sau parțial, unui angajator; prin urmare, aspectele contractuale privind contribuțiile și asigurările sociale, care adesea fac obiectul și sunt sursă de neînțelegeri și litigii, sunt gestionate și reglementate prin contractul încheiat între agenție și lucrătorul român, profesionist angajat de aceasta.

Economia oferită beneficiarilor de acest tip de contract reglementat pentru toate efectele de autorizații specifice obținute de ORIZONT JOBS este un alt punct forte.

Este suficient să contactați unul dintre responsabilii prezenți pe teritoriul italian în zonele de competență sau local în România pentru a obține un interviu și un deviz gratuit, clar și exhaustiv, pentru a vă da seama de avantajul economic.

Competențele necesare și selectarea personalului variază, în mod evident, în funcție de ocupațiile solicitate, sunt strict specifice și se bazează pe cerințe minime.

În cazul asistenței pentru persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități grave, ORIZONT JOBS intenționează să sublinieze implicarea în căutarea de personal calificat și complexitatea tipului de asistență în acest domeniu, care face din aceasta o disciplină în care este necesară o instruire completă, ce nu poate să se concentreze doar pe aspectele tehnico-profesionale.

De fapt, tipul persoanelor asistate - persoane bolnave, cu dizabilități sau în fază terminală, precum și mediul de îngrijire, locuința acestora, impune operatorului o pregătire umană-psihologică-spirituală importantă.

Până în prezent, pregătirea de specialitate este încredințată formatorilor și cursurilor pe care personalul evaluat și selectat de agenție are obligația să le urmeze.

Relocare & Call Center

"Relocare" sau transferarea producției de bunuri și servicii ale întreprinderilor de pe teritoriul unei anumite țări în alte țări, în general în curs de dezvoltare sau de tranzit, constituie un instrument competitiv important în care avantajele, demne de luat în seamă, sunt reducerea costurilor de producție, disponibilitatea forței de muncă specializată la cost redus și de materii prime la fața locului precum și capacitatea de a crea noi oportunități de piață, profitând de facilități fiscale pe care România le oferă antreprenoriatului italian și /sau european .
jobs-sectors-relocare.jpg

CE OFERĂ ORIZONT JOBS?

Un pachet complet de servicii de consultanță pentru implementarea activității, servicii administrative și de gestionare operațională a activității în domeniul industrial sau comercial al clientului care dorește să înființeze propiul său sediu operațional în România: 
 • Constituirea societății în numele Clientului;
 • Consultanță în vederea obținerii autorizației necesare pentru activitatea sa;
 • Căutarea și selecția spațiilor de producție și / sau comerciale și consultanță pentru închirierea / cumpărarea unei fabrici sau hale de producție;
 • Realizarea unui plan de fezabilitate;
 • Administrare fiscală, contabilitate, asistență legală și juridică;
 • Servicii de personal: gestionarea angajaților, plăți, salarii, state de plată, selectarea personalului și recrutare;
 • Toate fazele necesare pentru desfașurarea activității sunt în sarcina noastră, de la organizare și logistică până la organizarea fluxului de asamblare și de producție;
 • Componentele și produsele semifinite, precum și instrumentele și dispozitivele necesare pentru procesul de asamblare și producție sunt puse la dispoziție de către client;
 • Tarifele sunt personalizate și reciproc convenite cu clientul și iau în calcul tariful orar și timpii de asamblare stabiliți.

CALL CENTER

Crearea unui call center intern în propria companie permite gestionarea într-un mod raționalizat și direct strategiile de marketing și de comunicare care urmează să fie puse în aplicare.

Decizia de a menține acest tip de activitate în propriul interior asigură, în primul rând, un dialog fluid și continuu între toți interlocutorii implicați, de la departamentul comercial, la cel de marketing și pană la departamentul de operațiuni call center, cu posibilitatea de a monitoriza zi de zi tendința campaniilor activate și să intervină cu o expertiză proprie doar companiei în managementul situațiilor în curs de dezvoltare sau extraordinare. Un call center reprezintă un birou centralizat, creat cu scopul de a primi și de a face un număr mare de solicitări telefonice, optimizare a costurilor, dezvoltare și îmbunătățire a afacerilor companiei. ORIZONT JOBS este capabilă a furniza servicii de call center outbound, inbound, de asistență pentru clienți, introducere sau de înregistrare a datelor, și se adresează profesioniștilor, întreprinderilor mici și mijlocii, până la marile companii.

În detaliu, ce poate oferi ORIZONT JOBS?

 • Call center inbound
 • Call center outbound
 • Asistență clienți
 • Cercetare de piață
 • Secretariat
 • Back office
 • Introducere date
Obiective clare în care toți membri grupului se angajează
 • Comunicare onestă și deschisă;
 • Cooperare în procesul de luare a deciziilor;
 • Atmosferă de încredere;
 • Sentiment de apartenență;
 • O bună capacitate de ascultare;
 • Participarea tuturor membrilor;

ORIZONT JOBS oferă toate acestea prin disponibilitatea persoanelor motivate, întotdeauna la dispoziția dumneavoastră și constituie răspunsul ideal la sarcini foarte complexe.

Orizont Jobs SRL

logo-JOBS

Str. Episcop Nicolae Ivan, nr. 5-7, ap.1, Cluj-Napoca, Cluj
Mobil: +40 749.077.918
Tel. / Fax: +40 364 133 526
E-mail: info@orizontjobs-ro.com
www. orizontjobs-ro.com

Social Media