ORIZONT RECRUITING

INFORMATIVA SULLA PRIVACY

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Orizont Recruiting cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului Orizont Recruiting, clienti, potentiali clienti, candidati, potentiali candidati) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.

Totodata, aceasta Politica promovata de Orizont Recruiting are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.orizontrecruiting-ro.com.

În conformitate cu reglementările din domeniul protecţiei datelor cu caracter personal, Orizont Recruiting administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si stabilirea unui proces de recrutare destinat atat candidatilor cat si clientilor.

Prin bifarea optiunii referitoare la faptul ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile / Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

Orizont Recruiting colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

 1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de siteul www.orizontrecruiting-ro.com
 2. Activitati de orientare, recrutare, selectie si sprijin pentru reorientare profesionala in cadrul UE, respectiv in Romania pentru candidatii in cautarea unui loc de munca, cat si pentru clientii in cautarea fortei de munca.
 3. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor de recrutare.
 4. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • nume, prenume, adresa (domiciliu / resedinta), telefon, e-mail, sex, nationalitate, data si locul nasterii, informatii legate de studii si experienta profesionala.
 • in plus, Orizont Recruiting prelucreaza date constand in codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, cont bancar, informatii legate de categoria permisului de conducere (unde este cazul), adeverinte medicale pentru candidatii care trec mai departe de procesul de recrutare si se incadreaza pe unul din posturile oferite de Orizont Recruiting.

In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Orizont Recruiting sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea Orizont Recruiting de a va furniza respectivele servicii de recrutare, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Orizont Recruiting poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

 • partenerilor contractuali ai Orizont Recruiting (cum este cazul angajatorilor cu care Orizont Recruiting se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, inclusiv entitati care asista Orizont Recruiting in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Orizont Recruiting precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

4. Transferul Datelor cu Caracter Personal in strainatate

Pentru realizarea unuia sau mai multor scopuri din cele indicate mai sus, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana / Zonei Economice Europene. Pentru lista completa a tarilor catre care se transfera datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la detaliile de contact de mai jos.

Orizont Recruiting ia toate masurile necesare pentru a asigura faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.

Transferul datelor cu caracter personal înregistrate în baza noastră de date se va putea realiza şi în următoarele cazuri:

 • In cazul in care Orizont Recruiting fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator;
 • In contextul exercitarii de catre dumneavoastra a dreptului la portabilitatea datelor, si care va asigura posibilitatea de a ne solicita, transmiterea in mod direct a datelor dumneavoastra cu caracter personal catre un alt operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic
 • in alte situatii autorizate de lege

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre Orizont Recruiting acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:

 • sa fie incluse in baza de date Orizont Recruiting si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Orizont Recruiting, inclusiv de catre afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus;
 • sa poata fi transferate de catre Orizont Recruiting atat colaboratorilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea procesului de recrutare.

5. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

 • Dreptul de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
 • Dreptul de acces înseamnă că aveţi dreptul de a obţine o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele dvs., iar dacă da, să vă oferim acces la aceste date precum şi informaţii despre cum sunt prelucrate.
 • Dreptul la ștergerea datelor înseamnă că, aveți dreptul de a obţine oricând ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de Orizont Recruiting, în oricare din următoarele situaţii: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageti consimțământul şi nu există alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneti prelucrării; datele au fost prelucrate ilegal; datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale sau colectarea s-a făcut în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.
 • Dreptul la rectificare înseamnă că aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.
 • Dreptul de a refuza procesul decizional automatizat înseamnă că aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, dacă nu v-aţi exprimat consimțământul explicit în acest sens sau dacă prelucrarea automată nu este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract.
 • Dreptul la opoziție înseamnă că aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim al Orizont Recruiting situație în care Timaco Recruiting nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau dacă prelucrarea se realizează în baza unor proceduri judiciare.
 • Dreptul la portabilitate se referă la faptul că aveți dreptul să obțineți datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator.
 • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre Orizont Recruiting la urmatoarele adrese de email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo., sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de posta: Str. Episcop Nicolae Ivan, Nr.5-7, Ap.1, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Pe baza unei cereri scrise, datata si semnata, expediata pe adresa Episcop Nicolae Ivan, Nr. 5-7, Ap.1, Cluj-Napoca, jud. Cluj sau prin transmiterea unui email la adresa de email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo., va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara - sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

6. Prevederi speciale legate de minori

Orizont Recruiting nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. Orizont Recruiting nu realizeaza activitati de recrutare pentru minori.

7. Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 21 din Regulamentul 2016/679 privind protecţia datelor cu caracter personal. Exceptie: Pentru datele declarate prin intermediul CV-ului, durata prelucrarii datelor este de 5 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea, Orizont Recruiting poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, cercetare / studii de piata. Prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul cercetării sau al realizării unor statistici/studii de piaţă, se poate realiza numai în contextul în care dumneavoastră vă exprimaţi în mod expres consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile menţionate anterior.

8 Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.

Vă garantăm faptul că Orizont Recruiting va depune toate diligenţele necesare în scopul garantării securităţii datelor cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, respectând toate standardele de securitate impuse de legislaţia din domeniul protecţiei datelor cu caracter personal. Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil, iar Orizont Recruiting nu va răspunde pentru încălcarea securităţii datelor cu caracter personal, produsă ca urmare a unor acţiuni care nu ţin efectiv de posibilitatea companiei de a asigura un nivel cât mai ridicat de protecţie a datelor cu caracter personal.